H İ B

deprem

“Kolay Destek”, hizmet ihracatçılarına da kapılarını açtı

“Kolay Destek”, hizmet ihracatçılarına da kapılarını açtı

Basın Bülteni

15 Eylül 2020

TİCARET BAKANLIĞI’NDAN
HİZMET İHRACATÇILARINA MÜJDE

İhracatın ve ihracatçıların en büyük destekçisi T.C Ticaret Bakanlığı, ihracatçılara yönelik Kolay Destek web sitesine hizmet ihracatına ilişkin destekleri de ekledi.
Ticaret Bakanlığı tarafından hizmet ihracatçılarına sunulan hizmetlere bir yenisi daha eklendi. Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat desteklerine ilişkin ihtiyaç duyulan tüm bilgilerin sade ve anlaşılır bir şekilde kullanıcılara sunulduğu Kolay Destek web sitesi (kolaydestek.gov.tr) üzerinden artık hizmet ihracatçılarına yönelik Genel Destek programı ve Markalaşma desteklerine ilişkin detaylara da ulaşılabilecek.

“Kolay Destek”, hizmet ihracatçılarına da kapılarını açtı

Mal ve hizmet ihracatçılarının ihtiyaç duyabileceği tüm bilgi, belge ve destek programlarına kolayca erişmelerini sağlayan bu web sitesi, aynı zamanda ihracat yapan kurumların potansiyel müşterilerine ulaşmasından, yurt dışında reklam vermeye, fuar katılımlarından, kredi fırsatlarına kadar ihracatçılara pek çok bilgi sunuyor.

Aracısız ve ücretsiz olarak danışmanlık hizmeti sunan kolaydestek.gov.tr, Hizmet İhracatçıları Birliği’nin (HİB) girişimleriyle, hizmet sektörlerine de yön gösteren bir içerik kazandı.


https://kolaydestek.gov.tr/